sugeng rawuh

Yantai JiHaoYuan Machinery Co., Ltd.

Yantai JiHaoYuan Machinery Co., Ltd.. pabriké dununge ing Longkou, Yantai City, Provinsi Shandong, profesional ing pabrik Mesin Wadah Panganan Cepet PS Foam, Mesin Pengemasan Plastik lan Mesin Moulding Kertas Pulp kanthi tim teknis sing kuat lan pengalaman sing akeh adhedhasar teknologi canggih saka demostik lan ing luar negeri lan pelanggan penting nggunakake saran. Piranti sing paling akeh ditangani yaiku ing ngisor iki: Line Produksi Panganan Cepet Umpluk Otomatis / Semi Otomatis, Extruder Lembar Foam PS, Mesin Pemotong Stasiun Hidrolik Ganda, Line Produksi Piala EPS, Extruder Film FoE EPE, EPE Foam Net / Pipe / Rod Extruder, KT Board Machine, PS / PE / Aluminium Film Laminating Machine, Scrap Crusher, Screws Single / Double Machine Recyling (Granule Maker), Sistem Ganti Layar Hidrolik Sepenuhnya Otomatis, Mesin Pembuat Baki Buah Uji PS, Mesin Tray Mendingan Telur Kertas Otomatis / Semi Otomatis (Besar, Sedheng, Kapasitas Cilik) lan Pengering Lapisan Tunggal / Multiple lsp.

  • company_intr_01
  • 3
  • 1
  • 2

produk panas

PS Foam Sheet Extruder

Extruder Lembar Foam PS

PS Foam SheeT Extrusion Line nganggo jinis Gentian Stage Double, tahap dhuwur saka foamtechnology.

Sinau
Luwih +
  • 11
PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine -Robot Design

Mesin Busa Thermoforming Box Fast Food PS -Rancangan Robot

Mesin iki minangka mesin thermoforming paling kuat kanthi nggabungake pembentuk vakum, motong, tumpukan lan ngetung, kalebu bagean kaya ing ngisor iki

Sinau
Luwih +
  • 1111
PS Foam Fast Food Box Thermoforming Machine -Stacking Design

Mesin Busa Thermoforming Box Fast Food PS-Desain Stacking

Formulir Vacuum Kanthi Otomatis lan Mesin Integrasi Integrasi yaiku mesin termoforming kabeh kuat kanthi nggabungake pembentuk vakum lan bisa dipotong sekaligus. Bisa digunakake kanggo ngolah sheet Foam PS. Mesin iki nggunakake sistem digital digital computer, kontrol mandhiri integrasi Mekanikal lan elektronik lan program kerja tutul layar sentuh.

Sinau
Luwih +
  • 11
  • Apa arti nomer ing macem-macem produk plastik?

  • Apa sing sampeyan kudu siyap kanggo Proyek Kontainer Cepet PS Anyar?