produk

Mesin Busa Thermoforming Box Fast Food PS -Rancangan Robot

Katrangan singkat:

Mesin iki minangka mesin thermoforming paling kuat kanthi nggabungake pembentuk vakum, pemotongan, tumpukan lan pancacahan, kalebu bagean kaya ing ngisor iki:

Memuat bagean pemanasan bagean (telung zona pemanas) -membentuk part-cutting off part- workstation dobel mekanik bagean part-nduwurke tumpukan kanggo kethokan (utawa garis crusher) - bagean conveyor stasiun dobel,

Mesin kasebut kanthi stabilitas sing bisa dipercaya, nggabungake formasi, pemotongan, lan tumpukan uga conveyor sekaligus.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin iki minangka mesin thermoforming paling kuat kanthi nggabungake pembentuk vakum, pemotongan, tumpukan lan pancacahan, kalebu bagean kaya ing ngisor iki:

Memuat bagean pemanasan bagean (telung zona pemanas) -membentuk part-cutting off part- workstation dobel mekanik bagean part-nduwurke tumpukan kanggo kethokan (utawa garis crusher) - bagean conveyor stasiun dobel,

Mesin kasebut kanthi stabilitas sing bisa dipercaya, nggabungake formasi, pemotongan, lan tumpukan uga conveyor sekaligus.

Mesin iki luwih trep kanggo operator minangka rancangane manungsa. Kajaba iku, nduweni fitur area mbentuk sing luwih gedhe. Kacepetan luwih cepet kanggo mbentuk lan otomatisasi banget.

Produk kasebut bakal diklumpukake karo tumpukan lan conveyor kanthi otomatis. Kethokan kasebut bakal digulung utawa diremuk jajar.

Luwih akeh energi sing bakal disimpen, keamanan operator bakal ditambah, lan biaya mesin mlaku bakal diirit.

Minangka kinerja lembaran umpluk PS, kayata kekuwatan, regangan lan tahan panas, luwih becik digawe ing suhu sing sithik. Sisih pemanas mesin dirancang dadi telung kontrol zona pemanasan, suhune saka sithik nganti dhuwur, supaya produk kasebut sampurna.

Ana stasiun hidrolik sing digunakake kanggo mbentuk lan nglereni bagean minangka nyopir, kanthi fitur cetakan cetakan gedhe lan kecepatan sing luwih dhuwur.

Lan papan sing dipotong bisa dipindhahake maju utawa bali (penyesuaian listrik) kanggo nyukupi kebutuhan cetakan sing beda.

Cetakan piso bisa disetel kanthi mikro kanggo nglereni kanthi akurat.

Tangan mekanik bisa disetel kanggo munggah lan mudhun, ngarep lan mburi (imbuhan listrik) kanggo nyukupi macem-macem cetakan kanthi macem-macem ukuran. Lan cangkir nyedhot saka tangan mekanik bisa ditambah utawa dikurangi amarga operasi nyata kanggo nyukupi kabutuhan produk pungkasan.

Data Teknik

Parameter Teknis

Unit

ZLS-MH1100 / 1250

Area sing mbentuk

MM

1040X1250

Nglereni Dhuwur

MM

160

Efisiensi Produksi

Sek / Mati

3-6

Dimensi Instalasi

M

15X5X2.5

Daya sing Diinstal

KW

180

Pasokan Daya

380V50HZ (3Fase 380V 50HZ)

Alur Kerja

1

Gambar Rincian Produk

img (1)
img (2)
img (3)
img (4)
img (6)
img (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita