produk

Mesin Busa Thermoforming Box Fast Food PS-Desain Stacking

Katrangan singkat:

Formulir Vacuum Kanthi Otomatis lan Mesin Integrasi Integrasi yaiku mesin termoforming kabeh kuat kanthi nggabungake pembentuk vakum lan bisa dipotong sekaligus. Bisa digunakake kanggo ngolah sheet Foam PS. Mesin iki nggunakake sistem digital digital computer, kontrol mandhiri integrasi Mekanikal lan elektronik lan program kerja tutul layar sentuh. Gampang dioperasikake lan duwe efisiensi produksi. Nduwe fitur stabilitas sing bisa dipercaya, area mbentuk gedhe, mbentuk cepet lan otomatisasi, mesin iki bisa digunakake kanggo ngasilake kontainer / kothak panganan, nampan / piring / piring / piring / burger, kothak asu panas, piring pizza, endhog tray lan kothak endhog lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Formulir Vacuum Kanthi Otomatis lan Mesin Integrasi Integrasi yaiku mesin termoforming kabeh kuat kanthi nggabungake pembentuk vakum lan bisa dipotong sekaligus. Bisa digunakake kanggo ngolah sheet Foam PS. Mesin iki nggunakake sistem digital digital computer, kontrol mandhiri integrasi Mekanikal lan elektronik lan program kerja tutul layar sentuh. Gampang dioperasikake lan duwe efisiensi produksi. Nduwe fitur stabilitas sing bisa dipercaya, area mbentuk gedhe, mbentuk cepet lan otomatisasi, mesin iki bisa digunakake kanggo ngasilake kontainer / kothak panganan, nampan / piring / piring / piring / burger, kothak asu panas, piring pizza, endhog tray lan kothak endhog lsp.

Data Teknik

Parameter Teknis

Unit

ZLS-640/850

ZLS-1100/1250

Area sing mbentuk

MM

640X850

1040X1250

Nglereni Dhuwur

MM

160

160

Efisiensi Produksi

Sek / Mati

3-8

3-8

Dimensi Instalasi

M

11X3.5X2.5

15X5X2.5

Daya sing Diinstal

KW

100

180

Pasokan Daya

380V50HZ (3Fase 380V 50HZ)

Alur Kerja

1

Gambar Rincian Produk

Produk rampung

img (1)
img (3)
img (6)
img (4)
img (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita