produk

Extruder Lembar Foam PS

Katrangan singkat:

Extruder Lembar Foam PS

Lembar PS Foam Single Layer Extrude

PS Foam Sheet Double Layers Extrude


Detail Produk

Tag Produk

PS Foam SheeT Extrusion Line nganggo jinis Gentian Stage Double, tahap dhuwur saka foamtechnology. Bahan Baku yaiku Granul Polistirena Tujuan Umum. Ing proses ekstrusi, vesikan disuntik kanthi tekanan dhuwur. Sawise diekstrusi, digawe umpluk, digawe adhem, dibentuk banjur ditarik, mula ana gulungan sheet ps busa sing wis rampung. Sawise nggawe sistem vakum, sheet Foam PS sing wis rampung bisa digawe macem-macem vessal pengepakan kayata box fast food, aquatic, plate plate, supermarket tray, cake tray, KT Board, instant noodle bowl, foam tray etc. pengepakan panganan, buah, pariwara, produk industri lan sapanunggalane. Peralatan iki nggunakake pangowahan filter hidrolik tanpa kendhat lan kontrol PLC, gampang digunakake.

Data Teknik

Parameter

Unit

Model

ZLS-75/90

ZLS-105/120

ZLS-110/130

ZLS-130/150

Kapasitas

KG / H

70-90

180-240

240-280

330-370

Kandel Lembar

MM

0,8-4

1-4

1-5

1-5

Jembaré Lembar

MM

480-1080

600-1200

600-1200

600-1400

Tingkat Foaming

10-22

Cara Cooling

Pendinginan Udara & Banyu

Cara Nglereni

Cutting Single utawa Double

Tekanan Butagas

Mpa

1.5

Daya sing Diinstal

KW

120

200

220

320

Ukuran Instalasi

M

22 * 4 * 3

25 * 4.5 * 3.2

28 * 5 * 3.5

32 * 5 * 3.5

Pasokan Daya

380V50HZ (3Fase 380V 50HZ)

Komponen & Fungsi

A. Mixer: Iki minangka wiwitan saka extruder lembar busa ps. Sadurunge dipakani bahan ing extruder, kudu dicampur bahan baku GPPS Granula lan Bahan Bantu kayata bubuk talc, HIPS Granule lan Aditif Warna, aditif padhang lsp sing disenengi. Campuran kanthi otomatis. Sampeyan mung kudu nguripake supaya kabeh bahan bisa dicampur luwih apik.

B. Hopper Hoping: Sawise nyampur bahan kasebut, bakal di sedot menyang hopper panganan.

C. NO. 1 Extruder: Utamane supaya panas bahan granula dadi cair.

D. Pangowahan Filter Kontrol Stasiun Hidrolik: Yen sampeyan nggunakake bahan daur ulang, bakal ana barang sing kotor ing njero, alat ganti filter bisa nyaring impurity banjur mlebu menyang Extruder NO.2.

E. NO.2 Extruder: Iki kanggo dadi panas lan adhem bahan cair supaya bisa ngasilake gulung ps kaya kabutuhane.

F. Mbentuk Drum & Cincin Udara: Iki kanggo adhem lan adhem banyu lan mbentuk gulung ps. Banjur bisa dipotong saka sisih ngisor utawa saka rong sisih supaya bisa nggulung ukuran ps sing beda.

G. Ngangkat Unit: Sawise dibentuk, gulung ps kudu ditarik lan tambah luwih apik. Ana alarm ing unit iki kanggo ngetung meter, nyetel kacepetan lan uga ngilangi statis.

H. Rolling Unit. Ing pérangan pungkasan, gulung kasebut bakal dibungkus lan dikemas. Loro-lorone yaiku loro supaya bisa gampang ngganti siji muter menyang liyane.

I. Suhu Kabinet: Kabeh suhu zona pemanasan bisa ditampilake ing layar lan kita bisa nyetel suhu sing disetel supaya bisa nggulung ps sing apik.

J. Kabinet Kontrol: Utamane digunakake kanggo ngontrol kacepetan pompa gas extruder lan butane. Kacepetan bisa pengaruhe kapasitas extruder.

Alur Kerja

1

Gambar Rincian Produk

1 (1)
1 (2)
212

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita